Shoppen! Kirilove for Essentiel voor moeder én dochter

768

7 APRIL 2014 | Nog tien dagen en dan ligt de collectie van Tiany Kiriloff voor Essentiel in de rekken.  Zijn jij en je kleine spruit klaar om er net zo fashionable uit te zien als Tiany en haar mini-me’s?

Tiany Kiriloff is een mode-icoon van eigen bodem en de online ster van Belmodo.tv. Welke outfit ze ook draagt, ze ziet er áltijd schitterend uit. En vanaf 17 april kunnen wij van die goede modesmaak meegenieten. Jawel, dan verschijnt – eindelijk – de capsulecollectie ‘Kirilove for Essentiel’.IMG_0386

Tiany ontwierp zelf de collectie en ze vond daarvoor inspiratie in haar eigen kleerkast. Haar stijl noemt ze eclectisch. “Ik voorspel nooit lang op voorhand wat het zal worden. Ik hou van trends en kleuren. Een mix en match“, vertelt de ontwerpster van dienst. En dat zie je ook in de collectie. “Hij is gemaakt voor de werkende vrouw, maar ook voor de mama on the road. Broekjes die je kan combineren met sneakers of pumps. Het is helemaal ik!”IMG_0679 IMG_0362

De bloemenprints en snoepkleurtjes toveren dan ook een instant vrolijk uitstraling op je look en zorgen ervoor dat het ook helemaal het ding is van meisjes. De tekeningen werden zelfs gemaakt door Tiany’s dochtertjes Yelena en Eloise. Voor de bloemenprint ging de fashionista samen met de meisjes aan de slag.

IMG_0621 IMG_0544

Een deel van de collectie is er zowel voor mama’s als hun dochters. Ook de schoenen zijn er voor groot en klein. Er zijn ook stukken die enkel voor één van beide zijn. Kirilove for Essentiel kan je vanaf 17 april online shoppen en ligt vanaf 24 april in alle Essentiel stores.

Marlies Strubbe