Hebben: het kussen om te slapen waar je wil!

768

Onderweg op vakantie of op de terugweg naar huis gaat de tijd het snelst als je slaapt, maar je harde hoofd op een even harde ondergrond leggen is vaak oncomfortabel. Was er maar een absurde uitvinding die je hoofd in een kussen omtovert…

013121_SLBL_03

 

Met de super originele nekkussens van Ostrich Pillow kun je powernappen waar je maar wilt.
De Ostrich Pillow transformeert je hoofd tot ee n kussen, met een opening voor je mond en neus om te ademen en met gaten langs beide kanten om je handen te laten rusten of warm te houden. Reken wel op heel wat verbaasde blikken, want de Ostrich Pillow trekt aandacht. De naam is gebaseerd op de mythe dat struisvogels met hun hoofd onder de grond slapen.

013121_SLBL_046

Ostrich Pillow is het resultaat van een succesvolle crowdfunding-actie. Eind 2012 kwam een Kickstarter-campagne online die een ‘micro-omgeving’ wilde creëren om onderweg beter te kunnen slapen. In geen tijd brachten duizenden dromers maar liefst 200.000 dollar in het laatje om van start te gaan. In twee jaar tijd veroverde de Ostrich Pillow de rest van de wereld. Het nekkussen was bijvoorbeeld te zien op ‘The Jimmy Kimmel Show’.

De Ostrich Pillow is nu eindelijk ook in België te koop. Haast je dus naar de winkel en slaap zacht, waar je maar wil.

5
De Ostrich Pillow kost 79.90 euro en is te koop bij Connections (online en in de stores).