Slanke en stevige billen zonder moeite

2249

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Dankzij cosmetotextiel kunnen we een mooiere huid en stevige billen krijgen gewoon…door kleren te dragen! Kledij gemaakt uit cosmetotextiel is verrijkt met huidverzorgende producten die vrijkomen wanneer je ze draagt.  Zo makkelijk is dat dus! Een stevige huid, het aanpakken van cellulitis, de huid hydrateren en verzorgen…het kan allemaal simpelweg door iets aan te trekken.

Omdat we nu al denken aan die korte rokjes en shorts die we binnen een aantal maanden willen dragen, wekken vooral de afslankende shorties en leggings onze aandacht. Deze zorgen voor stevige billen en pakken sinaasappelhuid aan. Dit zijn onze favorieten:

1.De Lytess afslankingslegging

De lytess afslankingslegging combineert cosmetische werkstoffen met de biokeramische textielvezel Emana voor een afslankende, cellulitebestrijdende en verstevigende werking. Je draagt  hem ‘s nachts en hij zou al na 20 nachten resultaat opleveren. De afslanklegging belooft een verlies van 5,6 cm  middelomtrek, 4,8 cm op de heupen en 2,4 cm op de dijen.

Naked beauty. Beautiful young women in lingerie lying on her fro54,90 euro – www.hoven-cosmetics.be

2. Dim Diam’s Action Anti Cellulite

De Diam’s Action Anti Cellulite – bermuda draag je gewoon onder je kledij. De bermuda corrigeert het figuur onmiddelijk (denk: shapewear) én vermindert cellulitis door de golfjes in de textuur van de stof; deze golfjes hebben ongeveer hetzelfde effect als een anti-cellulitis massage. De resultaten zijn al na 7 dagen zichtbaar.

DIM_DIAMS_03_28.50EUR

28,50 euro – www.dim.be

 

3. Q10 Shorty van Nivea

NIVEA lanceert een Q10 Shorty die niet alleen het silhouet corrigeert en de huid verstevigt, maar daarnaast ook nog eens de huid verzorgt dankzij de toevoeging van Aloë Vera en Amandelolie.  Shapewear met drievoudige werking dus.  Goed om weten: de shorty is verrijkt met het enzyme Q10 dat ingekapseld zit in micro capsules, die op hun beurt verweven zitten in het textiel. Tijdens het dragen wordt de Q10 geactiveerd en vrijgegeven, wat je huid steviger maakt.

89148 Verstevigende & Figuurcorrigerende Q10 Shorty S-M

17,99 euro – www.nivea.be

4. Dim Diam’s Action Minceur Nuit

De Diam’s Action Minceur Nuit–bermuda draag je gewoon ‘s nachts. Nog makkelijker dus want telkens je wakker wordt, ben je een stukje slanker en steviger. Slaap zacht, en slaap slank dus.

DIM_DIAMS_01_24.50EUR24,50 euro –www.dim.be