Omdraaien, piekeren, nog eens omdraaien. Heb jij last van slapeloze nachten of word je wakker met het gevoel helemaal niet geslapen te hebben? Gelukkig bestaan er apps die je kunnen helpen. Dit zijn er drie die je je nachtrust terug kunnen geven.

 

1. Sleep Cycle

Sleep Cycle is een slimme wekker. De app analyseert je slaappatroon. Het wekt je op het moment dat je in een lichte slaapfase zit. Zo kom je op een zo natuurlijk mogelijke manier wakker en voel je je beter uitgerust dan wanneer je uit een diepe slaap wordt gewekt. Sleep Cycle is beschikbaar voor Android en iOS.

2. NatureSound

Heb je moeite om in slaap te vallen? Deze app brengt je helemaal tot rust. Je kan zelf kiezen uit verschillende geluiden. Laat je meevoeren met de golven of hoor de regendruppels tegen de grond kletteren. Free Relaxing Nature Sounds and SPA Music en NatureSound Ontspan en Slapen helpen je bij het zen worden.

3. Yoga for Insomnia

Yoga helpt veel mensen en niet alleen om leniger en sterker te worden. De app Yoga for Insomnia brengt je pose per pose naar een goede nachtrust. Het bestaat voor Android en voor iOS.

(foto iStock)