Solden, sales, rebajas! Tijd om onze kleerkast aan te vullen met mooi afgeprijsde stukken. En omdat solden vaak gelijk staan met miskopen, gingen wij op zoek naar 5 items die je ook nog perfect dit najaar – en zelfs volgend jaar! – kan dragen. Shoppeeeeeen!

1. Een bomberjacket

Ongetwijfeld een van dé trends van 2016: de bomberjacket! Suede, satijn of stoer leder: het belooft een blijvertje te worden. Daarom zijn de solden hét ideale moment om die prachtige bomberjacket waar je al zo lang een oogje op hebt te scoren, met een fikse korting uiteraard! Je draagt het jasje nog de hele zomer boven je favoriete zomerjurkje of een stoere jeansshort. En dit najaar draag je ‘m toch gewoon door met een leuke sjaal!

Keeping it casual before fashion month starts.

A photo posted by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

2. Flared jeans

Skinny jeans, there’s a new kid in town: the flared jeans! Ja, ook wij leven al jáááren in onze skinny jeans, maar dit jaar zijn we toch weer helemaal verliefd geworden op de jeans met wijde pijpen. Wie houdt nu niet van die heerlijke 70’s vibe?! Zie je er eentje in de solden? Niet twijfelen! De flared jeans is here to stay!

3. Lederen motorjasje

Een lederen motorjasje is zoals een little black dress: iedere vrouw móet er eentje hebben! De solden zijn het ideale moment om een (nep)lederen jasje op de kop te tikken. Zwart, wit of zelfs pastelkleuren: het wordt een aankoop waar je jaren van zal genieten.

Last italian days for a month 😢 But happy to be back in my California house soon 😊 #ItalianDays

Een foto die is geplaatst door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

4. Roze, roze en nog eens roze!

Van poederroze tot bubblegumpink: roze is hot! De winkelrekken zijn goed gevuld met roze items, en ook in het najaar blijft het één van de musthave kleuren! Tijd om je inner-Barbie te omhelzen en wat kleur aan je kast toe te voegen! Pink all the way!

When it comes to pink (and snacks. and life.) it’s all or nothing at all ✌🏻️💫🐷 #pink #suitedup #ootd A photo posted by Yara Michels (@yara_michels) on

5. Luipaard is het nieuwe zwart

Winter, zomer, lente & herfst: een luipaardprint is ALTIJD in de mode! Dierenprintjes zijn seizoen na seizoen populair en dat zal – gelukkig ! – niet snel veranderen. Zie je straks een mooie maxirok met beestig printje? Of een paar fantastische luipaardsneakers? Check! Meegraaien die handel!

I call today’s look ‘sassy leopard’ 🐆 #ootd

A photo posted by Amy Bell (@little_magpie1) on