Attractiepark Toverland kent meer dan 30 binnen- en buitenattracties, waaronder de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy.

Jaarlijks genieten zo’n 100.000 Belgische gasten van een onbezorgd dagje uit in het bekroonde attractiepark, dat slechts op een uur rijden van Antwerpen ligt.

PicMonkey Collage

Het Nederlandse themapark viert dit jaar haar 15e verjaardag groots met een zomershow van internationale allure. De beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock, bijgenaamd ‘World’s Greatest Comic Daredevil’, komt met zijn spectaculaire show vol angstaanjagende stunts deze zomer naar Toverland.

Bezoekers beleven een show voor de hele familie vol humor, spanning en wonderlijke stunts. Zo klimt Bello met ogenschijnlijk gemak naar 25 meter hoogte en balanceert hij in het indrukwekkende Wheel of Wonder. Zijn motto is: “Het enige wat je nodig hebt, is slechts het puntje van je stoel”.

De zomershow Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil is dagelijks te zien in Attractiepark Toverland van zaterdag 9 juli t/m zaterdag 27 augustus 2016.

Koop nu hier je tickets met € 3,- korting.

Boosterbike DSC_1921(advertorial)