Met deze app kijk je zorgeloos tv!

50

20 FEBRUARI 2014 | Ben jij het ook zo beu om telkens via Twitter te weten te komen wat er in je favoriete tv-serie gebeurd is? De app Spoiler Shield zorgt ervoor dat je weer zorgeloos door je tijdslijn van Facebook en Twitter kan scrollen terwijl je tv kijkt.

Iedereen heeft het al eens meegemaakt: je loopt enkele episodes achter, logt even in op Facebook en hop! Je moet de afleveringen al niet meer bekijken. Als het van de makers van Spoiler Shield afhangt, hoef je dat verschrikkelijke gevoel nooit meer te ervaren. Je selecteert gewoon hetgeen je niet gespoild wil zien. Je kan daarvoor kiezen uit een hele waslijst van titels zoals Game of Thrones en House of Cards. Maar ook goed nieuws voor de sportliefhebbers: de uitslagen van sportwedstrijden kun je geheim laten houden. Zelfs Sotsji staat in het lijstje! Via de app kun je dan je beveiligde Twitter- en Facebook-tijdslijnen bekijken. Elk bericht waarin het voorkomt, wordt er automatisch uitgefilterd.

Met deze app hoef je dus geen schrik meer te hebben voor spoilers en kan je weer in alle rust genieten van uitgesteld kijken…

De app is gratis verkrijgbaar voor Android en iOS. Binnenkort komt er ook een Chrome-versie uit.

MARLIES STRUBBE