Sport en mode: een perfecte combinatie

99

11 AUGUSTUS 2014 | Hou je van mode én van sport dan ken je het probleem vast wel: je wil graag een rondje joggen maar er tezelfdertijd ook fashionable uitzien. Je weet maar nooit op wie je onderweg botst!

1214_101

Herken je jezelf hier in, stip dan 20 september in jouw agenda aan. Die dag organiseert H&M een evenement waar sport en mode elkaar ontmoeten. Place to be is het Brusselse Koning Boudewijnstadion.

In een sessie ‘Running’ worden deelnemers uitgenodigd om mee te lopen op de indrukwekkende atletiekpiste van het stadion. Topatlete Hanna Mariën is personal trainer van dienst om de nodige tips voor een optimale looptraining te geven.

Tijdens een tweede sessie ‘yoga’ laat professioneel instructrice Nina De Man jou volledig tot rust komen.

Gedurende de hele dag zullen er verschillende sessies ingepland worden. Naast de sportsessies zullen er nog tal van andere activiteiten plaatsvinden. En indien je nog niet in het bezit was van de juiste sportoutfit voor deze activiteiten, dan kun je terecht in de ‘H&M Lover sport’ Pop Up Store.

Inschrijven voor de verschillende sessies kan via www.hmlovessport.be. Snel zijn, is de boodschap: het aantal plaatsen is beperkt!

NINA TACK