Hoe je een lange, koude winter het best achter je laat? Met gloednieuwe accessoires, fleurige kledij of andere trendy spullen natuurlijk! Inspiratie nodig? Dan is Oostkamp de place to be tijdens de Steps Shopping Days op 6, 7 en 8 maart.

De gemeente Oostkamp kan uitpakken met tal van kleding- en schoenenzaken, juweliers, autohandelaars, opticiens, bloemisten, interieurzaken en zoveel meer. Als je aan dat ruime aanbod een hip jaarlijks shoppingevent met tal van voordelen voor de consument toevoegt, dan mag Oostkamp zonder twijfel ook een van de hipste winkelgemeentes van de regio genoemd worden.

“De Steps Shopping Days brengen heel veel nieuwe klanten aan én bestaande klanten worden extra verwend”, zegt Petra Derous van kledingzaak Sam & Sieber. Zij organiseert samen met andere leden van de vereniging Shopping Oostkamp de Steps Shopping Days. “Het event trekt altijd veel volk. Ook op zondag, omdat er heel veel zaken extra opendoen. Oostkamp heeft een zeer sterke handelskern, vooral dankzij de grote verscheidenheid in zaken. Ook handig: je kunt er gratis parkeren”, duidt Petra het driedaagse shoppingevent dat al sinds 2012 bestaat. De klant staat ook op deze negende editie helemaal voorop en wordt getrakteerd op tal van kortingen, leuke extra’s en fijne geschenkjes. De allernieuwste collecties voor het lente- en zomerseizoen? Je leert ze allemaal kennen op 6, 7 en 8 maart.

Lekkernijen

Van shoppen krijg je honger en dorst. Daar kunnen we allemaal van mee spreken. Goed nieuws: als bezoekers van de Steps Shopping Days word je ook dit jaar culinair verwend. Wie iets aankoopt bij een van de deelnemende handelaars, ontvangt bonnetjes voor de culinaire wandeling. Daarmee kan je iets lekkers afhalen bij de deelnemende culinaire zaken in Oostkamp. Ook daar is het aanbod trouwens erg divers. Oostkamp is rijk aan tal van eetadresjes of cafés. Even gezellig tafelen en genieten van je aankopen is de perfecte afsluiter van een dagje kuieren doorheen de Oostkampse winkelstraten.

Animatie

Ook de autoliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens de autoshow op het Gemeenteplein, waar verschillende merken hun opwachting maken. Heb je trouwens binnenkort een dagje of weekendje weg gepland in Oostkamp, ook buiten het driedaagse shoppingevent? Laat dan zeker via de hashtag #shoppingoostkamp op Instagram weten waar en welke outfit je hebt gekocht, waar je een leuk cadeautje hebt gevonden of waar je culinair bent verwend. Wil je graag op de hoogte blijven van alle winkelactiviteiten in Oostkamp? Volg dan zeker de Facebookpagina Shopping Oostkamp of bezoek shopping-oostkamp.be.

(Tekst: Thomas Rosseel)