Start to tweet (10)

46

14 FEBRUARI 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag tien!

Enkele dagen geleden testte ik Hair Chalk uit. Vandaag zag ik dat nog iemand het krijt gebruikt heeft… Niemand minder dan mijn huisdier, Epke het konijn, had roze haar. En ik moet zeggen, ook bij haar ziet het er fa-bu-lous uit! (Natuurlijk kleurde ze haar vacht niet écht met Hair Chalk. Ze had gewoon net aan haar roze knaagsteen gebeten.)

Op steps.be verscheen vandaag een artikel te lezen met tien inspirerende quotes. En ik dacht bij mezelf: het kan niet anders of Twitter heeft een speciale hashtag voor quotes. En gelijk had ik! Bij #QuoteOfTheDay kan iedereen naar hartenlust zijn of andermans filosofische hersenspinsels posten…

MARLIES STRUBBE

tweet_marlies