Start to tweet (11)

85

19 FEBRUARI 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag elf!

Twitter is een broeihaard van ideeën en meningen. Het is een inspiratiebron voor velen en duidelijk ook voor voedselfabrikanten, zoals Birds Eye. Birds Eye maakt diepvriesvoedsel, zoals vis, groenten en kant-en-klaargerechten, maar ook aardappelvormpjes om te bakken in de oven. Je weet wel, zoals de bekende spookjes en blije gezichtjes.

Het bedrijf tilt de patatjes naar een geheel nieuw niveau. Want binnenkort kun je een zakje hashtags, asterisken en apenstaartjes kopen die Mas#tags gedoopt werden. Ze zijn speciaal voor diegenen die maar niet genoeg kunnen krijgen van de sociale media…

Heel ander soort nieuws nu! Volgende week mag ik naar de première van ‘Halfweg’ om er een sfeerverslag te maken. Halfweg is de nieuwe film van Geoffrey Enthoven. Dat is de regisseur die ook ‘Hasta La Vista’ op zijn palmares heeft staan. Halfweg gaat over Stef die midden in een scheiding zit. Hij tikt een magnifiek huis op de kop, maar al snel blijkt dat hij daar eigenlijk niet alleen woont… Spannend!

Ik ga maandag naar de première van Halfweg! #sfeerverslag #stepsmagazine

— Marlies Strubbe (@MarliesStrubbe) 19 februari 2014

MARLIES STRUBBE

tweet_marlies