Start to tweet (12)

45

21 FEBRUARI 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag twaalf!

Twitter, you love it or you hate it. Maar soms is het zelfs voor de liefhebbers even op de tanden bijten als Twitter weer eens verklapte wat er gebeurde in je favoriete tv-serie. Gelukkig bestaat daar nu een handig middeltje tegen: de Spoiler Shield-app. Je leest er alles over in dit artikel.

Maar de liefde voor sociale media blijft natuurlijk groot. Ook Calvin Klein heeft er sterke gevoelens voor. Het Amerikaanse merk zette een grootse socialemediacampagne op poten en vroeg een heleboel sterren om deel te nemen. De bedoeling is dat ze een foto van zichzelf in CK-ondergoed nemen en die onder de hashtag #mycalvins de internetwereld insturen. Model Lara Stone toont hoe het moet:

Ten slotte nog wat “kunstnieuws”. Met eten kun je véél meer dan gewoon in je mond steken. Je kan er ook echte eetbare kunstwerkjes van maken, zoals deze mensen deden. De creaties zijn zelfs zo mooi dat ze een tweet waard zijn. En voor wie meer wil, op Twitter is er zelfs een volledige pagina met #foodart.


MARLIES STRUBBE

tweet_marlies