Start to tweet (16)

70

10 MAART 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag zestien!

Eerst en vooral: mijn excuses voor de afwezige Twitterartikels. Ik was even #outofservice, maar nu ben ik helemaal #backformore!

Maar nu over tot de orde van de dag. Wie dacht dat een dagboek in een dagboek mogelijk was? Wel, ik dus! Een zonnebloemdagboek op Twitter dan nog wel! Ik begin bij het begin…

Ik liet mij overtuigen om een plant in huis te halen. Enfin, je kan het eigenlijk nog geen plant noemen. Ik heb namelijk zo’n pakketje gekocht met aarde en zonnebloemzaden. Ik vulde de pot met aarde tot twee centimeter onder de rand, strooide er wat zaadjes in en deed er nog wat aarde over. Ik volgde daarbij netjes de deskundige uitleg van Hema. (Oh ja, mijn pot heb ik dus bij Hema gekocht.) Daarna nam ik een foto van de bloempot en zwierde het op Twitter.

Dit is de eerste tweet in het dagboek van de zonnebloemen.

Noem het misschien liever een gebeurtenissenboek, want er gebeurt natuurlijk niet elke dag iets merkbaars in het leven van een zonnebloem(zaadje). Om de situatie te schetsen: ik heb de zaden vrijdag geplant en de pot ziet er nog steeds hetzelfde uit. Maar ik houd jullie op de hoogte! #gardening #alsdatmaargoedkomt

Marlies Strubbe

tweet_marlies