Start to tweet (22)

93

25 MAART 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag tweeëntwintig!

Waauw! Deze site is de meest exclusieve ter wereld! Ik leg even uit hoe het werkt…

Site

Als je surft naar die site, krijg je bovenstaand beeld te zien. Een deur van een onbekend gebouw op een al even onbekende locatie. En, een knop die zegt dat je kan inloggen met je Twitteraccount… Mysterieus is dat!

In totaal kan je 10 deuren openen. Als je genoeg Twittervolgers hebt tenminste. Dat aantal bepaalt namelijk hoeveel kamers je kan betreden. Met 5.000 volgers open je deur 2. 25.000 brengt je naar kamer 3, met 100.000 wandel je door deur 4 en ga zo maar door tot deur 7 met 5.000.000 volgers. Verder is nog niemand  geraakt, maar de site Business Insider weet dat het om 10 deuren gaat. Bekijk hier de verschillende kamers als je niet genoeg volgers hebt om zelf deuren te openen.

De exclusieve site blijkt een promostunt van restaurantketen Olive Garden. Als je niet verder kunt, kom je op hun site terecht. Slim aangepakt, moet ik zeggen!

Marlies Strubbe

tweet_marlies