Start to tweet (23)

63

27 MAART 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag drieëntwintig!

Joepie! Vanaf nu kan je andere twittergebruikers taggen in je foto’s. Je kan tot 10 mensen taggen zonder aan de 140 karakters te raken. Twitter wil het zo makkelijker voor je maken om in contact te komen met vrienden. Als jij zelf getagd wordt, krijg je daar een melding van. Het is ook mogelijk om in te stellen wie je kan taggen. Maar er is meer goed nieuws. Vanaf nu kan je tot 4 foto’s in één keer kan uploaden. Die worden dan automatisch in collagevorm weergegeven. Cool, toch? Ik kan alleszins niet wachten om het uit te testen!

Ik heb ook nog enkele leuke weetjes voor jou, allemaal over sociale media. Eentje gaat zelfs specifiek over Twitter: “Er zijn maar liefst 231,7 miljoen twittergebruikers. Slechts de helft van die mensen zijn actieve Twitteraars, de rest lezen enkel tweets.” Zeg eens, ben jij dan een actieve of een passieve twitteraar?

Het-gebruik-van-social-media-13-interessante-feiten-op-een-rij-infographic

Marlies Strubbe

tweet_marlies