Start to tweet (27)

67

11 APRIL 2014 | Onze stagiaire Marlies smeet zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag postte ze hier haar Twitterdagboek. Inderdaad, verleden tijd. Want vandaag is het de allerlaatste keer!

Het was mijn laatste dag hier op de redactie van Steps en mijn stage zit er nu dus volledig op. 11 weken lang heb ik hier met veel plezier gewerkt om jullie leuke en interessante artikels te bezorgen. Ik hoop dat jullie er ook zo van genoten hebben én evenveel hebben bijgeleerd over Twitter als ik?

Maar het mag dan wel mijn laatste dag zijn bij Steps, dat is het zeker niet op Twitter! Jullie kunnen me daar nog tot in eeuwigheid blijven volgen. Zeker doen!

Nu is het tijd om definitief de fakkel definitief door te geven aan mijn opvolgster An De Smet. Volgen jullie haar al op Twitter?

Nog een allerlaatste tip: always keep on tweeting!

Ajuu met de paraplu en tot op Twitter!

tweet_marlies