Start to tweet (4)

32

4 FEBRUARI 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag vier!

Terwijl ik tussendoor nog even Twitter check (amai, ik word al verslaafd), begin ik te schrijven over de nieuwe Swatch-collectie. En dat vraagt natuurlijk om wat opzoekingswerk. Ook op Twitter, uiteraard. Opgemerkt tijdens mijn research: Swatch heeft over de hele wereldbol accounts. Dat kunnen wij hier bij Steps niet zeggen. Maar! Wij versturen wel veel leukere, grappigere én interessantere tweets! #stepsmagazine #for #the #win

Wat nog leuk is, is de sfeer hier ‘op den bureau’. Zeker als we nu en dan eens kunnen lachen. Al is het maar met een droge opmerking van één van m’n collega’s: “Het is zo’n mooi weer buiten en wij zitten hier binnen als een kamerplantje”. (Daar ging ik eigenlijk een OH of ‘overheard-tweet’ van maken. Oeps, vergeten! #beginnersfoutje)

Vanmiddag was het dan tijd voor de redactievergadering. Of de meeting, dat klinkt chiquer. Overleggen, praten, voorstellen doen. Maar natuurlijk ook: een foto (ja, ik bril) en bijhorende tweet:

Tot straks op Twitter!

MARLIES STRUBBE

tweet_marlies