Start to tweet (7)

64

10 FEBRUARI 2014 | Onze stagiaire Marlies smijt zich als groentje op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek… Vandaag dag zeven!

Twitter had het behoorlijk druk dit weekend en ik zorg ervoor dat je weer up-to-date bent!

Ik was het afgelopen weekend bezig met “dingen voor Steps” te doen, maar meer zeg ik voorlopig niet. #verrassing Maar ik kan wel al deze tip geven:

 

Benieuwd? Morgen kun je er meer over lezen op onze site!

Twitter had het ook druk met discussies. Ze zijn altijd heel populair op de site en dit weekend was er eentje rond het programma ‘In Vlaamse Velden’. De fictiereeks gaat over de Gentse familie Boesman die in de Eerste Wereldoorlog probeert te overleven. Er was een discussie tussen Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke over de ‘kwaliteit’ van In Vlaamse Velden. Zeker eens lezen!

Een ontroerend beeld kwam dit weekend uit de hoek van Sergio Herman. Hij zette een foto op Twitter van hem en zijn vader waarmee hij wil tonen hoe close ze zijn. Meer woorden heeft de foto eigenlijk niet nodig.

 

#Sochi2014 dan is waarschijnlijk de meest gebruikte hashtag van dit moment. Daar wordt er druk heen-en-weer getweet over zowat alle aspecten van de Winterspelen. Elke minuut komen er tientallen nieuwe berichten bij. TRENDING!

MARLIES STRUBBE

tweet_marlies