Start to tweet: onze stagiaire smijt zich op Twitter

64

29 JANUARI 2014 | Ben jij Facebook beu? Peter Van de Veire alleszins wel. En onze stagiaire Marlies ook een beetje. Daarom smijt ze zich nu op de wereld van Twitter. Elke dag post ze hier haar Twitterdagboek…Vandaag dag één. Start to tweet!

Ik broedde al langer op het idee om mij op de Twitter-scene te begeven en mijn stage bij Steps lijkt daar het ideale moment voor.  Twitter, here I come!

Ik zal vanaf morgen dagelijks (minstens!) één tweet de wereld insturen en mezelf volledig onderdompelen in het hele Twitter-gebeuren. Zelf ben ik nog een echt groentje, maar binnen elf weken zou ik een volleerd Twitteraar moeten zijn. En jij ook! Want ik zal alle tips & tricks die ik op mijn pad tegenkom hier delen.

De eerste stap is natuurlijk een Twitter-account aanmaken: check, dubbelcheck! De volgende is een passende foto kiezen (Tip 1: Niemand volgt eitjes!) en welke leent zich daar beter toe dan mijn eigen Steps-foto? Nog een goede bio, een paar vrienden volgen en we zijn vertrokken. I AM ON IT MAMA!

tweet_marlies

Iemand een idee voor mijn eerste tweet?

MARLIES STRUBBE

Toptip: Volg ook Steps op Twitter.