Stel een vraag aan de Steps-redactie en maak kans op cinematickets en eeuwige roem!

112

12 MAART 2014 | Nog 18 keer slapen en hij is er! Onze unieke, geweldige en zelfs niet te missen verjaardagsnummer verschijnt op 30 maart. Twintig jaar Steps vieren we immers met een speciale editie. En daar hebben we jouw hulp voor nodig. Stel je vraag aan onze redactie en maak kans op twee filmtickets!

042978.qxp (Page 1)De geweldige (ja toch?) cover van onze speciale editie.

Het concept van onze rubriek Trio is simpel gelijk goeiendag. Drie bekende Vlamingen antwoorden op drie vragen van onze redacteur. Kort en krachtig! Maar voor ons verjaardagsnummer draaien we de rollen een beetje om. De drie mensen van onze redactie gaan de antwoorden geven… op jouw vragen!

Wat wil jij weten van onze redacteurs Nina, Isabel en Bart? Heb je een vraag over Steps? Hoe wordt het magazine gemaakt? Zijn er pikante anekdotes? Wat is ons lievelingseten? Wie is de vriendelijkste BV? Vragen zat!

Stuur jouw vraag naar redactie.steps@roularta.be en misschien verschijnt hij wel op 30 maart in Steps. De bedenkers van de drie geselecteerde vragen krijgen elk een duoticket voor de cinema… én eeuwige roem natuurlijk.

Vragen insturen kan tot en met dinsdag  18 maart.