Dus jij dacht dat we voor een bikinishoot tropische oorden opzochten? Had gekund natuurlijk. Maar omdat we nu eenmaal dol zijn op de Belgische kust en de mooie Lenty Frans – Miss België 2016 – bereid was om in bikini voor ons te poseren, besloten we om lekker in eigen land te blijven en naar De Panne te trekken. En hoe dat afliep, kun je met eigen ogen zien in deze fotopost.

Ha, een bikinishoot! Dan denken wij meteen aan tropische stranden, palmbomen, een stralende blauwe hemel, zwoele temperaturen en opgelucht zuchten dat het warm, warm, warm is. Althans, dat is de fantasie.

De realiteit is dat we in het mooie De Panne stonden te klappertanden van de kou en ons hart bijna brak telkens Lenty in bikini de bittere temperaturen moest trotseren. Maar het moet gezegd: dat meisje heeft een ijzersterk karakter (of een op hol geslagen lichaamstemperatuur) want ze poseerde zonder verpinken of klagen. Ook niet toen wij absurde instructies gaven als “ga nu maar even lekker in het zand liggen, alsof je heerlijk van de zon aan het genieten bent”, terwijl er nog net geen storm op kwam zetten. Straffe Miss België, die Lenty!

En de foto’s? Die zijn geweldig geworden! Nog even wachten tot eind deze maand om het resultaat te zien, maar wij gunnen je al een blik achter de schermen.

De voorbereiding: Lenty is sowieso al bloedmooi, maar bij een fotoshoot moeten kapsel en make-up gewoon perfect zijn.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Bij een bikinishoot horen meer kleren en juwelen dan je zou verwachten. Een volledige collectie bikini’s, bloesjes, hoedjes, sjaals, schoenen, juwelen… er werd behoorlijk wat gesleurd met koffers en tassen. De beachclub – de geïmproviseerde kleedruimte – zal er plots heel erg glamoureus uit.

SAMSUNG CSC

Alleen een Miss België kan elegant met hoge hakken door het zand stappen.

SAMSUNG CSC

Klaar voor de eerste foto’s.

SAM_1405-01

Het surfplankje is een hulpmiddel om netjes recht te blijven staan op het zand. Een mens moet creatief zijn.

20160406_113822-01

De eerste foto’s inspecteren. Lenty staat er mooi op, prachtige poses, mooie foto en ja, het lijkt alsof ze op een zonnig strand vertoeft. Fotografen kunnen toveren!

SAMSUNG CSC

Op naar de tweede reeks. Andere locatie, andere pose, andere bikini. Nog steeds even fris.

20160406_115645-01 20160406_115659-01

Tussendoor even haar en make-up bijwerken…

SAM_1382-2-01

…en de smartphone even checken terwijl Lenty wat probeert op te warmen.

SAMSUNG CSC

Locatie nummer 3 en het regent…

20160406_151031-01

Lenty blijft lachen: “Het is berekoud maar tijdens een fotoshoot buiten heb je het weer niet onder controle, dit hoort dit er gewoon bij.”

SAM_1426-01

Miss België-organisatrice Darline Devos waakt over haar meisje en zorgt ervoor dat Lenty tussen de shoots door goed kan opwarmen.

SAM_1390-2-01

De laatste foto’s en het moet vlug gaan.

SAM_1446-01Badjas uit…

SAM_1448-01

Vlug positie innemen.SAM_1453-01

En vlug terug naar binnen.SAM_1463-01En dan zit het er eindelijk op. Tijd om echt op te warmen.

SAMSUNG CSC

Benieuwd naar het definitieve resultaat? Onze badmode special verschijnt op 30 april, nog even geduld dus.

En droom je er ook van om Miss België te worden? Surf dan vlug even naar de site van Miss België of schrijf je in via deze link: wie niet waagt, niet wint!

Voor alle duidelijkheid: een fotoshoot in weer en wind is eerder uitzondering dan regel, we willen je niet afschrikken! 🙂