Hij staat er al even: de mysterieuze klok op onze website die aftelt naar een gloednieuw lifestylemagazine. Wel, wij verklappen nu al het antwoord: Steps steekt vanaf dit weekend in een nieuw en vooral schitterend kleedje! Met een frisse look, leuke interviews, trendy reportages en de absolute musthaves.  En het beste nieuws? Het magazine blijft volledig gratis!

Steps mag dan wel binnenkort 24 kaarsjes uitblazen, het magazine is nog steeds springlevend! Meer nog: de 477.000 lezers ontdekken dit weekend een compleet vernieuwd blad. Het gratis lifestylemagazine krijgt een eigentijdse en frisse look, een nieuw formaat en kwaliteitsvoller papier.

Ontdekken, dromen en beleven
Luk Wynants, algemeen directeur van Roularta Local Media: “De media veranderen aan een razend snel tempo, ook wij staan dus niet stil. Een blad als Steps moet bovendien trendsettend zijn en dat was met deze vernieuwingsoperatie ook een doel op zich. Het magazine is opgebouwd rond drie basiswaarden, die ook vermeld worden als baseline op de cover: ontdekken, dromen en beleven. Daar draait alles rond in de nieuwe Steps.”

Zijn jullie klaar voor een gloednieuwe Steps? #comingsoon #🍾

A post shared by STEPS (@stepsmagazine) on

Vier vaste pijlers
Ook hoofdredacteur Bart Casteleyn is trots op de vernieuwing. “Steps is dan wel gratis, maar inhoudelijk en vormelijk allesbehalve goedkoop. We hebben gezorgd voor een stijlvol, maar toch modern magazine dat rust op vier pijlers: mode, wonen, reizen en culinair. Diepgaande interviews wisselen zich af met trendreportages en pagina’s met musthaves. De lezers krijgen in Steps ook veel lifestyletips waar ze meteen mee aan de slag kunnen.”

De nieuwe Steps is er! 💕 #sneakpeak #ontdekdroombeleef

A post shared by STEPS (@stepsmagazine) on


Vaste rubriek voor Eva Daeleman
Een andere opvallende extra is de aanwezigheid van Eva Daeleman. Steps strikte haar voor een vaste rubriek: Eva Staat Stil. “Al sinds ik een boek schreef, droom ik stiekem van een column in een magazine. Ik ben dus heel blij met mijn pagina in Steps! Ik ga het elke maand hebben over wat ik eigenlijk elke dag doe: trager en bewuster leven.”

Ontdek * droom * beleef (en swipe ➡️) 💕 vanaf nu beschikbaar!

A post shared by STEPS (@stepsmagazine) on

Kan jij niet wachten om een exemplaar in handen te krijgen van de gloednieuwe Steps? Ga dan snel naar een van de 5000 ophaalpunten. Een overzichtje vind je hier. Krijg je het leukste lifestylemagazine van Vlaanderen liever in de bus? Geef jezelf (of iemand anders) dan een GRATIS JAARABONNEMENT. 

Bovendien kan je nog meer genieten van Steps op de website (die trouwens ook in een nieuw kleedje steekt) en de app. De redactie is alvast laaiend enthousiast over dé make-over van het decenium. Hopelijk jullie ook!