Heuglijk nieuws voor alle shoppers: op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 maart organiseren Steps en verschillende handelaars in Oostkamp opnieuw het fijne shoppingevent Steps Shopping Days.

Winkelen in Oostkamp is zeker en vast een aangename ervaring. Van toffe kleding- en schoenenzaken voor dames, heren en kinderen over lingeriezaken, juweliers en opticiens tot woon- en tuindecoratie en autoverdelers: de winkelmogelijkheden zijn hier ruim.

En komend weekend wordt het in deze gemeente, vlak bij Brugge, nog leuker om te winkelen. Onder de noemer Steps Shopping Days verwennen heel wat  handelaars hun klanten met een leuke extra (korting, fijne attentie,…). Oostkamp zal dat weekend ook dé ontmoetingsplaats zijn voor wie naast het shoppinggebeuren ook culinair in de watten wil gelegd worden. Dit jaar opteren we voor een culinaire wandeling. Wie iets koopt bij een van deelnemers krijgt bovenop de fijne attentie of korting ook een jeton t.w.v. 3 euro. Hiermee kan je een lekkernij afhalen bij een van de deelnemende culinaire zaken in Oostkamp.

Ontdek hier alle deelnemers aan de Steps Shopping Days Oostkamp.

Veel shopplezier!