Steps tweet. En hoe!

162

21 maart 2013| Hip! Hip! Hip! Hoera voor Twitter! Het sociale medium waar je in 140 tekens je ei mag leggen, bestaat zeven jaar. En om dat te vieren zetten wij de tweeps van Steps even op een rij… Een uitgebreide #FF zowaar. Volgen maar!

Een eerste must-follow is natuurlijk de account van ons magazine zelf. Word jij onze duizendste follower? Hashtag DOEN!

TW_Steps2

Ook op Twitter: Kathleen Bogaert! Onze uitgever voelde deze blogpost vast en zeker aankomen, want sinds gisteren is ze non stop aan het tweeten. Gaat dat zien, gaat dat zien!

TW_Steps_KathleenBogaert

Dé man van de redactie (er is dan ook maar één) zit ook op Twitter. Hij (u mag hem @bartcast noemen) post er vooral plaatjes van dé vrouw van zijn leven. Benieuwd? Check it out, niet bang zijn!

TW_Steps_BartCasteleyn

Nog vast op de redactie én op Twitter: Nina Tack! Zij durft als lifestyle-redactrice al eens een fashionnieuwtje (re)tweeten. Dus fashionista’s… @mention haar maar eens! En p.s. fitnessen én tegelijk tweeten, multitasker @NinaTack kan het.

TW_Steps_NinaTack

Nog een goeie twee weken op de redactie, maar nog voor eeuwig op Twitter: onze stagiaire. Francesca’s Blackberry wil nog niet helemaal mee (naar het internet), maar toch doet ze ook online haar stinkende best. Volgen maar! Jij wil toch ook weten wat ze na Steps allemaal zal uitspoken?!

TW_Steps_FrancescaLutters

Supersympathiek, in real life and on twitter… Dat is onze freelancer Elise. Pas bekeerd tot het twitterdom maar ook zij is nu al een must-follow. En hebben we al gezegd dat ze binnenkort een kitten krijgt? Schattige poezenfoto’s on their way!!!

TW_Steps_EliseVanhecke

Een schrijfwijf noemt ze zichzelf… en dat doet dat wijf ook in minder dan 140 tekens. Freelancelady Lore is volgens haar Twitterbio een beetje verslaafd aan reizen, eten en ander moois. Maar nog niet helemaal aan Twitter. Tweet dus allemaal eens richting @schrijfwijf: We want more 😉

TW_Steps_LoreCallens

Lobke is naast freelance journaliste vooral ook fulltime mama en dat full overgave. Zelf moeder of heb je misschien de babykriebels? Volg dan @leukewereld_lobke én haar avonturen met haar twee toffe pagadders!

TW_Steps_LobkeGielkens

Tine is onze freelance allrounder. Is de redactie in nood (lees: hebben we geen tijd om te bloggen wegens deadlines) dan springt zij gezwind even bij. Met passie! En over haar passie gesproken: da’s reizen. En dat merk je op haar Twitteraccount!

TW_Steps_TineHemeryck

En dan last but not least: nóg een man, nóg een reisfanaat, nóg een allrounder, nóg een freelancer, nóg een schrijfwijf, nóg een sympathieke peer, nóg… Maar je snapt het al: ook onze Sebastiaan (zeg maar Bas) is het volgen waard. Want als hij tweet, is het BOENK er op. We hebben je gewaarschuwd…

TW_Steps_SebastiaanBedaux

Bart Casteleyn