Steps zkt. filmrecensenten

138

22 AUGUSTUS 2013 | Elke week gratis naar de cinema… Zegt het je iets? Dankzij Steps kan die droom voor even waar worden! Wij zoeken namelijk vrijwilligers die voor ons de nieuwste bioscoopreleases willen bekijken. Eén maand lang mogen zij onze filmman of -vrouw zijn. Elke week laat onze filmrecensent van dienst dan weten wat hij/zij van de nieuwe film vond. Wij plaatsen hun commentaar dan op onze blog. How plezant is that?!

filmrecensent

Is dit de (bij)job van je leven? Wel, stuur ons een mailtje en overtuig ons waarom jij de ideale kandidaat bent. Als wij jou uitkiezen mag je een maand lang elke week naar de cinema, mét een gezel naar keuze. Gratis – natuurlijk.

Stel je kandidaat via redactie.steps@roularta.be. In september mag onze eerste m/v al aan het werk. In oktober is het aan de volgende ,enzovoort. (Vermeld ook zeker ook je gegevens in je mail!)

NOOT voor alle duidelijkheid: Wij zoeken geen professionele filmrecensenten. Enkel mensen met een mening! Dat mogen filmfreaks zijn, maar evengoed romantici die graag eens een avondje naar de bios gaan.