Stijlvol met Astrid

187

11 DECEMBER 2013 | Na haar debuut ‘Amazing Astrid’  vorig jaar, brengt Astrid Bryan een tweede boek uit. ‘Stylish Astrid‘ legt, zoals de titel al aangeeft, de nadruk op de persoonlijke stijl van de Antwerpse diva.

Met haar modellenverleden en haar blog- en ontwerpervaring heeft Astrid door de jaren heen heel wat fashion- en beautyknowhow verzameld. Ze gaat er prat op in alle omstandigheden stylish uit de hoek te komen. Een dagje naar het strand, shoppen, op reis? Astrid ziet er altijd uit als om door een ringetje te halen.

Dat willen wij ook wel! Aan de hand van mooie foto’s begeleidt Astrid je naar de perfecte beautylook, een mooi kapsel en dito outfit. Astrid laat je stralen op elke gelegenheid. De duidelijke how-to’s voor make-up en haar en interessante info over de inhoud van je kleerkast helpen je om het beste uit jezelf te halen. How amazing is that!?

Je kan ‘Stylish Astrid’ (€ 22,50) nu al reserveren via de site van Astrid in Wonderland of via uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Levering vanaf 15 december 2013.

Ine D’hoe