Oktober is halloweenmaand, en dat betekent maar één ding: héél veel horrorfilms en -series bekijken! Netflix heeft een enorm schrikwekkend aantal toppers voor je klaarstaan. Wij hebben 5 nieuwe pareltjes geselecteerd. Time to scream, euh stream!

1/ The Haunting of Hill House (12 oktober)

Razendspannende 10-delige serie. Lang geleden heeft de familie Crain Hill House in het midden van de nacht verlaten, maar ze worden nog steeds achtervolgd door herinneringen. Deze huiveringwekkende ensembleserie is een moderne interpretatie van Shirley Jacksons klassieke gothic novel.

2/ The Curious Creations of Christine McConnell (12 oktober)

De griezelig getalenteerde bakker en kunstenares Christine McConnell vult haar huis met spookachtige lekkernijen, enge decoraties en bijzonder ongepaste wezens. Haar lekkernijen zijn bijna té eng om te eten. Beetje zoals de Bake-Off van Wim Opbrouck, maar dan in een Halloweenjasje.

3/ Apostle (12 oktober)

Wanneer een moordende sekte van eilandbewoners de zus van Thomas Richardson ontvoert, infiltreert hij in hun rangen. Hij wordt er geconfronteerd met onvoorstelbaar kwaad. Een huiveringwekkende film!

4/ Malevolent (5 oktober)

De trailer van deze Netflix-film doet ons al huiveren. Een broer en zus simuleren paranormale ervaringen tegen betaling, maar krijgen het benauwd wanneer een klus in een spookhuis maar al te echt blijkt te zijn…

5/ Chilling adventures of Sabrina (26 oktober)

Nu haar 16e verjaardag nadert, moet Sabrina kiezen tussen de heksenwereld van haar familie en de mensenwereld van haar vrienden. Deze serie is een reboot van de serie Sabrina, the Teenage Witch uit 1996. Ja inderdaad, deze serie uit onze jeugd is al 22 jaar oud. Auwch!