Hebben: de 100% stretch jeans

133

Wij waren al fan van de 100% stretch jeans Hyperflex van Replay maar nu het Italiaanse denimlabel de collectie uitbreidt met tal van toffe kleuren staat deze jeans helemaal bovenaan ons ‘must have’ lijstje!

Replay Hyperflex_Woman_Fight

De Replay Hyperflex is 100% elastisch, heeft ongelooflijke shaping capaciteiten en een superieur comfort. In deze jeans kan je heel makkelijk bewegen, de vormvastheid van de broek is ook gegarandeerd en hij geeft je vooral een zalig luxueus gevoel. Ook topmodel Kate Moss werd al gespot met deze jeans!

KATE-MOSS-FINAL-CHOICE-Replay-Hyperflex

Voor dames heb je een super skinny, een skinny en een rechte pasvorm. De mannen kunnen kiezen tussen een skinny model met lage taille en een slimfit met normale taille.

Replay Hyperflex_Woman_1

 

De Hyperflex jeans is beschikbaar in 3 verschillende wassingen: dark, medium en light. Vanaf deze maand zal het label deze collectie aanvullen met de eerste gekleurde modellen, namelijk zwart, licht- en donkergrijs gevolgd door nog een toevoeging in februari van lichte tinten zoals azuurblauw, limoen, koraalrood, wit voor dames en rood, jachtgroen, turkoois en wit voor heren.

Replay Hyperflex_Woman_2Replay Hyperflex_Man_2

Bekijk zeker ook eens het campagnefilmpje: topmodel Alessandra Ambrosio en FC Barcelona sterspelers Neymar Jr., Gerard Piqué, Luis Suarez, Andrés Iniesta en Ivan Rakitic laten zich van hun meest flexibele kant zien!

 

Verkoopprijs : 159 euro – Info : www.replay.it – #stretchyourlimits