Studio Terre Bleue is het kloppende hart van het Belgische modehuis Terre Bleue. Hier worden de collecties ontworpen en elk kledingstuk wordt er met ongelofelijk veel oog voor detail, een perfecte pasvorm en kwaliteit uitgewerkt. Studio Terre Bleue werkt dan ook bijna een jaar met hart en ziel aan een collectie: van de moodboards en eerste schetsen tot het uiteindelijke resultaat.

De designstudio bevindt zich letterlijk in het hart van het bedrijf in het Oost-Vlaamse Eke. Belgische mode staat al jaren hoog aangeschreven op de internationale markt, met de Antwerpse modeacademie als broeihaard van creativiteit en modetalent. “Designed in Belgium is dan ook een label waar wij heel trots op zijn.” Een enorm boeiende plek voor elke modeliefhebber om te ontdekken!

Benieuwd om zelf het kloppende hart van Terre Bleue eens te ontdekken? 10 duo’s krijgen de kans om op donderdag 18 oktober (om 19u30) een bezoek te brengen aan de Studio Terre Bleue. Bovendien krijgt iedereen een goedgevulde goodiebag cadeau met een voucher ter waarde van 100 euro. Wil je graag deelnemen? Vul dan onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Veel succes! Deelnemen kan tot en met woensdag 10 oktober 2018.

VRAAG: In welke Oost-Vlaamse stad ligt de designstudio?