The outfit of mondaymorning

101

7 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 5: Sweet Pistols

Al wie bij het zien van deze outfit denkt aan de jurk die Angelina Jolie droeg op de Oscars van 2012, mag zichzelf een high five geven. Je bent officieel awesome.  Man, die velvet Versace jurk met dijhoge split deed me watertanden. Hier dus mijn versie, alleen is het geen velvet, en absoluut niet van Versace (rocking a budget here… hallo H&M!). Ook is bij mijn outfit sprake van een hoger rockgehalte:  de lederen vest van Bershka, de sjaal met de doodskoppen (Firenze), de korte botjes van New Look en de DIY ketting. Maar ik denk dat je dat wel doorhad. (Het hoger rockgehalte dan, want hoe kan je nu weten waar ik mijn kleren koop. Tenzij je telepathische krachten hebt, wat best wel cool zou zijn.)

Lander IMG_874121 (Large)

Nu. Ik heb iets uitgetest. Ik ben namelijk met deze jurk gaan shoppen. Ik zie je al denken: “Zo uitdagend.” Wel ja, dat is wel waar, maar ik mag toch dragen waar ik me goed in voel. Zolang ik tenminste kleren draag (stek stek Miley Cyrus) kan er in theorie toch geen probleem zijn hé. De blikken waren extreem uiteenlopend: van afkeurend naar bewonderend.

Vroeger was ik voortdurend bezig met andermans meningen over wat ik draag. Maar als je een toekomst wil in de mode, moet je toch durven om wat grenzen te overschrijden. Al is het maar om een statement te maken. Daar probeer ik nu aan te werken, it’s not easy, but I’m trying. En ik raad jullie aan om dat ook te doen. Doe je eigen ding, draag waar jij je goed in voelt.

12345 (Large)
MAAR! Do it with style…
So please ladies, wear a bra. They were invented for a reason.

Tot morgen!
Eline Denys