The Outfit Of The Day van Chloé Geers

341

19 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Chloé Geers!

IMG_6283

Chloé Geers (20) komt uit Nazareth en is een fashionable leerkracht Nederlands-Frans in wording. Onze vragen stelden we voor de gelegenheid in het… Nederlands!

Wat heb je nu aan?
De ballerina’s met zilveren top, mijn handtas en mijn kleedje komen uit de Zara, mijn laqué ceintuur is van Guess, het blauw vestje kocht ik bij Forever 21 en ik heb geen flauw idee waar mijn sjaal vandaan komt.

Volg je de trends?
Ik blader veel in modebladen maar als ik een trend niet mooi vind, ga ik dat niet zomaar dragen gewoon omdat het in de mode is.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Omdat ik Chloé heet zou ik graag een handtas hebben van het merk Chloé, nogal vanzelfsprekend.

Als je Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Wellicht zou ik meer aankopen en ik zou nog meer investeren in handtassen en schoenen. Maar ja, welke vrouw zou dat niet doen? (lacht)

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
Als ik een model zie staan in één van mijn magazines, dan let ik wel op haar kledingstijl. Maar dat verschilt keer op keer. Ik heb geen specifiek voorbeeld.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Een tijdje geleden zou ik Lesley-Ann Poppe gezegd hebben,  maar die heeft de hint gesnapt en haar kledingstijl is ondertussen al heel wat verbeterd.

Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Waarschijnlijk een blazer omdat ik dat toch wel dagelijks draag.

Francesca Lutters