The Outfit Of The Day van Fenna

334

11 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van…Fenna Bullen!

DSC04814

Fenna Bullen (21) uit Sint-Kruis studeert Commerciële communicatie en werkt in het weekend als verkoopster bij Think Twice.

Wat heb je nu aan?
Mijn rok met hoge taille kocht ik in de Primark in London. De beige see-through bloes komt van Zara, mijn zwarte hakbottinnen komen uit een onbekend winkeltje in Brugge, de ketting is van Pull and Bear, mijn vintage handtas komt uit de Think Twice, mijn zwarte blazer komt uit de Vero Moda en mijn zwarte leren jas is van Only.

Volg je de trends?
In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan de ene modeblog na de andere bekijken. Ik volg de trends, maar ga ze nooit klakkeloos volgen. Ik hou ervan om steeds mijn eigen ding te doen en er niet zoals iedereen uit te zien.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Een witte vintage Levi’s short. Ideaal voor de zomer.

Als je de Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Een Chanel 2.55, without a doubt!

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
Mijn inspiratie haal ik bij modeblogsters. Hun stijl is bereikbaarder dan die van celebs of modellen die enkel designerkledij dragen.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Natalia, haar stijl is altijd zo over-the-top.

Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Ik zou alles willen redden! Als ik echt maar één iets kan kiezen, zou ik voor mijn zwart met wit hartjeskleedje gaan van Monki. Ik krijg er altijd heel wat complimenten over en ik zou het niet meer kunnen missen.

Francesca Lutters