The Outfit Of The Day van Ginne

173

7 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van…Ginne Vander Weyen!

Ginne Vander Weyen

Ginne Vander Weyen (24) uit Holsbeek werkt als bediende bij het Wit-Gele kruis. We leren haar kennen als Miss Vlaams-Brabant 2012 én finaliste van Miss België… dé ideale kandidaat dus voor enkele snelle fashionvragen!

Wat heb je nu aan?
Mijn jas kocht ik bij Zara, de handtas en schoenen bij Sac D’Anvers. De rest van mijn kledij komt van Primarc.

Volg je de trends?
Ik kijk wel uit naar de trends. Ik sta model voor een kledingwinkel en op die manier zie ik welke kleuren in zijn.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Een paar duurdere hakken. Liefst in zo veel mogelijk verschillende kleuren.

Als je Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Ik zou veel meer merkkledij kopen. En nog een extra Louis Vuitton handtas.

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
De stijl van overal en iedereen. (lacht) Ik heb niet direct een mode-icoon.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
An Lemmens van The Voice. Ze draagt veel retro kledij en dat is niet bepaald mijn smaak.

Tot slot nog een klein dilemma: Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Mijn Louis Vuitton handtas.

Francesca Lutters