The Outfit Of The Day van Magali

86

14 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Magali Samoey!

IMG_6516

Magali Samoey (24) uit Veurne woont in Gent en werkt als styliste bij Pull & Bear in Antwerpen. Ze is vorig jaar afgestudeerd als mode-ontwerpster en heeft ondertussen al enkele kledingstukken gemaakt. Dé ideale vrouw voor onze modevragen!

Wat heb je nu aan?
Mijn schoenen kocht ik bij Zara, de broek bij Pull & Bear. De trui komt ook van de Zara en de sjaal is vintage.

Volg je de trends?
Ik moet wel, het is mijn beroep. (lacht) Ik heb mode gestudeerd dus eigenlijk zou ik zelf de nieuwste trends moeten creëren.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Dezelfde schoenen die ik nu draag, maar dan met een sleehak. Op naar de Zara dus!

Als je de Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Ik zou alle winkels van Inditex opkopen. (lacht) En ik zou gewoon nog steeds heel veel bij Zara en Pull & Bear kopen. Maar ook veel tweedehands hoor.

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
De hele cast van Gossip Girl. Maar als ik een persoon zou moeten zeggen, dan kies ik Mischa Barton. Zij is altijd cool gekleed. Kate Moss ook en ik volg ook een blogster, Frassy.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Iedereen heeft zijn eigen stijl. Het is dus niet aan mij om te oordelen over iemand anders.

Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
De kledij die ik zelf ontwierp. Het is nu nog maar een kleine collectie, maar geloof me, je zult nog van me horen!

Francesca Lutters