The Outfit Of The Day van Margot Pauwels

480

20 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Margot Pauwels!

IMG_6383
Margot Pauwels (21) uit Leuven studeert Event en Projectmanagement aan de KH Leuven. Wij botsten bijna tegen haar toen ze gehaast naar de les aan het hollen was. Bij het bekomen konden we onze vraagjes stellen…

Wat heb je nu aan?
Mijn broek en pull kocht ik bij Zara, de sjaal komt van Sasha, de schoenen zijn uit Amsterdam en mijn roze jasje komt van Sting.

Volg je de trends?
Ik doe voornamelijk mijn eigen ding en koop enkel spullen die ik zelf mooi vind.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Ik koop pas dingen op het moment zelf of wanneer ik echt iets nodig heb maaarrr een paar Louboutins zou ik uiteraard niet afslaan!

Als je Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Ik zou mijn eigen persoonlijke ontwerper inhuren en alle kledij laten ontwerpen naar mijn smaak.

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
Als ik eerlijk moet zijn, puur omwille van haar stijl, dan moet ik Astrid Bryan zeggen. Haar kleerkast zou ik wel eens willen plunderen. Zwart is en blijft nog steeds mijn lievelingskleur. In mijn kleerkast vind je dan ook amper iets anders terug. Net als in de hare.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Ann Lemmens. Vroeger had ze zo’n unieke stijl en was ze zichzelf. Dat vond ik juist leuk aan haar. Nu is dat helemaal verdwenen.

Tot slot nog een klein dilemma: Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Ik zou harder lopen en hopen dat ik er meer kan pakken. Nobody burns my clothes!

Francesca Lutters