The Outfit Of The Day van Marie

207

15 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Marie Becker!

IMG_6493

Marie Becker (17) komt uit Kortenberg. Ze studeert Economie-Moderne Talen.Wij kwamen deze hippe vogel tegen toen ze op uitstap was met haar school. Ze nam even de tijd om te antwoorden op onze modieuze vragen.
Wat heb je nu aan?
Ik draag een kleedje met bloemetjes en kant van Yummie, een jeansvestje van Armani Junior en een groene kaki jas die ik in een tweedehandswinkel kocht in Duitsland. De schoenen kocht ik in Buffalo in Leuven.

Volg je de trends?
Ik lees wel veel modemagazines, maar als ik naar de winkel ga, koop ik gewoon wat ik mooi vind.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Ik zou graag een nieuw leuk kleedje kopen voor deze zomer. En een leuk giletje!

Als je Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Ik zou veel meer Boho en Indie stijl kledij kopen. Ik hou daar echt van.

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
Vanessa Hudgens, zij is ook altijd Boho of Indie gekleed. Het is alternatief maar toch chique.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Kate Ryan. Ze kan er soms wat goedkoop bij lopen.

Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Ik zou mijn eindejaarskleedje meenemen. Het komt uit de 1.2.3. en was nogal prijzig.

Francesca Lutters