The Outfit Of The Day van Nathalie

405

6 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Nathalie Reynders!

Nathalie Reynders

Nathalie Reynders-Frederix (20) uit Tielt-Winge studeert rechten in de universiteit van Hasselt. Wij kwamen haar tegen toen ze op weg was naar de les en kregen een academisch kwartiertje om onze vragen te stellen…

Wat heb je nu aan?
Mijn kleedje en mijn jas komen uit de Vero Moda. De schoenen kocht ik in de Avance.

Volg je de trends?
Neen, ik doe gewoon mijn eigen ding.

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Een beige trenchcoat, met knoopjes.

Als je Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Een mooie galajurk. Of schoenen van Louboutin. De droom van elke vrouw! (lacht)

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
Serena Van der Woodsen van Gossip girl. Blake Lively dus. Ze is altijd mooi gekleed en ik ben verliefd op haar kapsels!

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Lowie Bomans uit Thuis. Het is een knappe jongen, maar zijn kledij kan beter.

Dilemma: Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Mijn zwarte jas! Hij heeft zo’n mooi kraagje die nu helemaal in is en ik vind hem ook gewoon super mooi.

Francesca Lutters