The Outfit Of The Day van Wout Vriens

312

26 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Wout Vriens!

IMG_6271
Wout Vriens (21) woont in Leuven maar studeert Geschiedenis in Gent. Hij stond net te wachten op zijn koffie toen wij hem tegen het lijf liepen.

Wat heb je nu aan?
De schoenen komen uit Barcelona, de pull uit de Bershka en de vest kocht ik in een winkel in Leuven.

Volg je de trends?
Volgens mijn vriendin draag ik altijd hetzelfde dus zo veel zal ik al niet bezig zijn met trends. (lacht)

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Ik ben al een heel eind op zoek naar een dikke leren jas waar wol in zit. Ik vind dat jammer genoeg nergens. Ze verkopen dat niet meer zeker?

Als je de Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Ik zou sowieso heel wat duurdere broeken kopen.

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
Er is niet echt een persoon die ik fantastisch vind, maar ik hou wel van die houthakkersstijl. Ruitjeshemden, jeansbroeken en grote schoenen eronder, dat is echt cool.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Showbizz Bart (lacht). Ik vind zijn kapsel niet mooi. Zijn haar zou wel wat wilder mogen staan en een kuifje zou ook wel passen.

Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
De jas die ik nu draag. Ik vind hem heel mooi en het is echt een hele goeie aankoop geweest. En de pull die ik aan heb was de allerlaatste uit de winkel en ik draag hem bijna altijd. Die zou ik dan toch ook mogen meenemen he?

Francesca Lutters