Nep tatoeages als tijdelijke sieraden

366

Zijn echte tatoeages iets te permanent voor jou maar hou je wel wat aparte lichaamsversieringen? Dan zijn de tijdelijke – fashionable – tatoeages in de vorm van juwelen beslist wél jouw ding.

Valse tatoeages zijn een ware trend en daar speelt het Belgische label Tahony op in met prachtige tattoo’s die vluchtig zijn als een modegril maar even geraffineerd als een fijn bewerkt juweel. De creaties van Tahony zijn het ideale compromis tussen sieraad en tatoeage, en je wisselt ze net zo snel als je stemming.

Eenmaal aangebracht blijft het sieraad drie tot vijf dagen zitten. Je kan de tattoo verwijderen door erover te wrijven met een beetje olie, bodylotion of een andere vette stof.

slider04

De levensduur van je sieraad hangt af van je huidtype, de plaats waar je de tattoo aanbrengt en je activiteiten (lekker luieren op het terras houdt je tattoo natuurlijk langer mooi dan baantjes trekken in het zwembad).

slider02

 

De collecties

De verschillende collecties werden genummerd van 10 tot 14, en elke collectie is een aparte serie waarin goud, zilver, zwart, geometrische vormen en juweelmotieven elkaar afwisselen. Personaliseer jouw creatie door de tattoos naar believen met elkaar te vervlechten, te combineren of in lagen boven elkaar aan te brengen. En heb je zin in een andere stijl voor een avondje uit? Dan wissel je in een mum van tijd van ontwerp.

Nr° 10 : Trendy

produit10_big

Bedelarmbandjes, hippe designs, diamanten, schedelmotiefjes en romantische boodschappen … Deze lijn bestaat uit een smal gouden armbandje met trendy bedeltjes.

Nr°11 : Vlechtwerk

produit11_big

Elegante manchetarmbanden met art-nouveaukrullen en art-decoschakels. Eigentijdse sieraden met de charme van een antiek juweel.

N°12 : Arabesken

produit12_big

Parels, schelpen, Fatima-handjes en oosterse arabesken: door de elegante ornamenten ademen deze tattoos een en al oosterse verfijning. Draag ze als een amulet.

Nr°13 : Etnisch

produit13_big

Een lijn in bohemienstijl waarin ruitmotieven centraal staan, speciaal ontworpen om meerdere armbanden tegelijk te dragen. Breng twee of drie tattoos tegelijkertijd aan voor een ethnic-urban look.

Nr°14 : Geometrisch

produit14_big

Arty, abstract, strak geometrisch: deze collectie in goud en zilver plaatst driehoeken, vierkanten en halve cirkels tegenover elkaar in opeenvolgende reeksen. Arty-chic en supermodern.

 

Zo breng je ze aan:

– zorg voor een propere en droge huid (dus zonder huidcrème of olie)

– knip het gewenste motief uit

– verwijder de beschermende folie van jouw juweeltattoo

– breng het juweel aan op de gewenste plaats op jouw huid en druk stevig aan

– bevochtig de achterkant van het tijdelijke juweel met een vochtige spons

– wacht 20 tot 30 seconden

– verwijder voorzichtig het papier van jouw juweeltattoo

– spoel voorzichtig de huid voor een mooier effect en laat drogen.

slider03

 

De tatoeages zijn 100% natuurlijk en hypoallergeen. Ze beschadigen de huid niet bij het aanbrengen en vervagen langzaam zonder irritaties te veroorzaken. Verkrijgbaar vanaf 12,49 euro.

Info www.tahony.com