Titi + The German Kid likes Ibe

435

25 NOVEMBER 2013 | Wanneer een ‘German Kid‘ en een veertienjarige Belgische blogster de handen in elkaar slaan, krijgen we niet het verwachte kinderpartijtje, wel een capsulecollectie om ‘u’ (of beter ‘Sie’) tegen te zeggen!

Na jarenlang handjes vasthouden, is het nu tijd voor een openlijke liefdesverklaring, moeten Kristien Follon alias Titi en blogster Ibe Rossel gedacht hebben. Dat doen ze met de capsulecollectie ‘Titi likes Ibe’.

Met speelgoedpoppetjes, leder, nepbloemen, bestormen Titi + The German Kid de hemel. Vastbesloten om enkel gerecycleerde en bestaande materialen te gebruiken, bewerkten en bedrukten ze tweedehands T-shirts en maakten ze accessoires. Allemaal met Ibe Rossel als muze.

Ibe omschrijft zichzelf als een vreemd tienermeisje met een obsessie voor film, boeken, muziek en popcultuur. Ze heeft een uitgesproken stijl, een eigen mening en is niet bang om haar vlotte pen en 1001 boeiende inspiratiebronnen in de strijd te gooien. Met deze capsulecollectie draait Titi de rollen om en wordt Ibe zelf de inspiratiebron.

De collectie is verkrijgbaar vanaf februari 2014.

IMG_1150 IMG_1102 IMG_1095 IMG_1083 IMG_0961 IMG_0918

Ine D’hoe