De 20 populairste Steps-artikels ooit!

207

28 MAART 2014 | Steps in zijn geprinte versie bestaat al twintig jaar. Maar sinds 1 januari 2013 zorgen we 24/7 online voor unieke content. Want ook op Steps.be voorzien wij jou van de leukste en interessantste lifestyleartikels. Speciaal voor onze verjaardag maakten we een lijst met de twintig meest gelezen online artikels.

TIP! Wil je de artikels nog eens lezen? Klik dan gewoon op de titels!

1. Daar is de lente! De voorjaartrends van 20141

Dit is jullie absolute nr. 1! Wij gingen in november naar de UPR Media Days in Antwerpen om de lentesfeer (en trends!) op te snuiven en bezorgden je een artikel met onbetaalbare inside information om  je kleerkast lenteproof te maken. Misschien kan het nu dus ook nog van pas komen?

2. Ontroerend: mannen die hun bruid voor het eerst zien2

Jullie zijn blijkbaar ook stuk voor stuk superromantische zielen, want dit artikel over ontroerde bruidegoms staat op de tweede plaats! Op de foto’s zie je telkens de reactie van de man wanneer hij voor het eerst zijn prachtige bruid ziet.

3. De mooiste jassen van deze winter3De bronzen medaille hangt om de kraag van de mooiste winterjassen van 2013. Het artikel zorgde alleszins voor heel wat warme ideeën!

4. Musthaves in zwart-wit: draag de trend! (1) 4

Tijdloos zwart-wit speelt dit voorjaar meer dan ooit een hoofdrol in het modebeeld. Inspiratie vind je hier!

5. Oogschaduw aanbrengen? Zo doe je het!5

Een artikel speciaal voor wie niet goed weet hoe je oogschaduw het best aanbrengt. Het werd zelfs voorzien van een ‘how to’-filmpje. Handig!

6. De trendkleuren van deze winter6Afgelopen winter waren jullie helemaal mee met de modetrends, want dit artikel over de trendkleuren van het seizoen kaapte plaats zes weg.

7. Zeg die dubbele kin vaarwel!7Heb jij last van een dubbele kin? Geen paniek: met deze snelle en slimme tips ben je zo van die ongewenste onderkin verlost.

8. Perfecte wenkbrauwen in 8 stappen8Wenkbrauwen zijn hot en trendy! Je moet helemaal geen expert zijn om een paar perfecte wenkbrauwen te creëren. Vooral niet met onze zeven stappen!

9. Louboutin zet voet in Brussel9Enkele maanden geleden raakte het nieuws bekend dat Louboutin zijn eerste stappen in Brussel zou zetten. Wij brachten je ervan op de hoogte!

10. Zo vermijd je (emotionele) eetbuien tijdens de feestdagen10De feestdagen liggen ondertussen enkele maanden achter ons, maar deze tips op nr. 10 kunnen je nog steeds van dienst zijn. Heerlijke hapjes of je favoriete dessert kunnen je al eens zin in iets lekkers doen krijgen, maar ook een gemene opmerking kan je spontaan naar zoetigheden doen grijpen. Onze tips voor mindful eating.

11. Herfst, winter, lente of zomer: wat is jouw kleurtype?11We zijn over de helft van onze top en de 11de plaats is voor een stuk over kleurtypes. Lesley-Ann Poppe legt in haar Beauty Bijbel uit welke kleuren perfect bij jouw huid en haarkleur passen. Verrassend: aan de hand van jouw looks kun je ook een beetje jouw karakter voorspellen. Herken jij jezelf erin?

12. Lekker: ontbijtmuffins uit het Voedselzandloper Kookboek!12Kook en eet volgens de principes van De Voedselzandloper en je mag rekenen op een langer, mooier, slanker en gezonder leven. Wij probeerden deze ultrapopulaire ontbijtmuffins. Helemaal perfect om de dag lekker en gezond te starten. Probeer dit recept zelf eens, want het staat toch niet voor niets op plaats 12, zeker?

13. Drie snelle feestkapsels: zo doe je het!13Dit stuk met drie makkelijke maar chique kapsels was oorspronkelijk bedoeld om je look tijdens Oud & Nieuw een feestelijke touch te geven. Maar met de communiefeesten in aantocht, zal het zeker nog van pas komen!

14. Eyeliner: voor jou ook een uitdaging?14Eyeliner, voor velen een afschrikwekkend ding, voor anderen maakt het al jaren deel uit van hun ochtendritueel. Het is namelijk dé manier om je vermoeide ogen op te fleuren. Herontdek onze tips!

15. Zacht, zachter, zachtst!15

Maak een reis terug in de tijd, want dit item op plaats 15 zet de zachtste winterspullen van 2013 op een rij.

16. De 10 populairste openingsdansen van 201316De openingsdans is voor veel trouwers een belangrijk moment, maar het wordt in alle bruiloftsgekte dikwijls vergeten. Voor alle lastminuters: de tien populairste ‘openingsdansliedjes’ van 2013!

17. Nu al zongebruinde benen? Het kan!17Jawel, ook onze stagiaire Marlies veroverde een plaatsje in de top! Een artikel voor iedereen die nu al zin heeft in korte rokken, maar verlegen is vanwege melkwitte benen. Met een zelfbruiner en goeie tips & tricks is dat probleem in een wip opgelost!

18. Deze 5 kamerplanten zijn niet kapot te krijgen18Plaats 18 en dat wil zeggen dat de top er bijna opzit. Dit is er nog eentje voor mensen zonder groene vingers die zelfs een cactus kunnen laten sterven. Lang zullen je planten leven met deze tips.

19. Tips om minder rommel in huis te hebben19Heb jij al je goede voornemens volbracht? Of kan er nog net eentje bij? Dit zijn tips voor wie in 2014 minder rommelig wil zijn.

20. De vreemdste schoenen ooit20Last but not least… Schoenen die op watervliezen, een glijbaan of een naakte vrouw lijken, trokken ook jullie aandacht.

Marlies Strubbe