Trend alert: de Clip’n Go voor een glamoureus (en handig) accent!

176

Het idee is even simpel als mooi en praktisch: hippe clips om een kledingstuk vast te zetten zoals mouwen of broekspijpen en ze geven je outfit extra versiering. Meet the Clip’n Go een handig, veelzijdig modeaccessoire dat bovendien puur Belgisch is!

Hoe draag je ze?

Clip’n Go is dus een accessoire dat je enerzijds uit de nood helpt, en anderzijds je outfit een leuke touch geeft! Geen tijd meer verliezen met naaiwerk, een kortere broek is zo gespeld! Je slaat de broekspijpen gewoon om en schuift er het tweearmige speldje over. De spelden kunnen ook dienen als houder voor opgerolde mouwen voor hemden of een blouse. Aan de andere kant is het even goed te gebruiken als versiering. Je kan het  aan je handtas hangen, op een hoed spelden of je riem decoreren, zonder de stof te vernielen!

Het verhaal achter het product

Gianfranco en Fabrice waren goede klaskameraden. Na hun studies verloren ze elkaar jammer genoeg uit het oog. Vele jaren gingen voorbij zonder dat ze nog iets van elkaar hoorden. Gianfranco moest op een ochtend snel vertrekken en zijn nieuwe broek moest nog ingekort worden. Het was slecht weer buiten en hij wou niet dat zijn broek in de modder zou sleuren. Hij zocht iets om zijn broek op te spelden en dat zou houden tot ‘s avonds.

Zijn oplossing? Haarspelden. En dat bracht hem op een idee! Gianfranco ontwierp de Clip’n Go door haarspelden zodanig te plooien en die dan te versieren door er metalen plaatjes of gerecupereerde juwelen op te lassen.

Ook de pers pikte de creatie op en dat bleef niet onopgemerkt.  Fabrice Cuvelier las een artikel over de Clip’n go en  zijn voormalige klasgenoot. Hij zocht contact met zijn oude kameraad Gianfranco, die op dat ogenblik een vennoot zocht om het project te financieren. Fabrice zag een toekomst in het accessoire en besliste om mee te gaan in het avontuur.

 

Gianfranco Cravotta en Fabrice Cuvelier mogen trots zijn op hun handige maar smaakvolle creaties!

clips 2

 

Er zijn clips voor ieders smaak en stijl.  Iedereen kan er creatief mee aan de slag.  Ze passen zich aan elke outfit aan en toveren een gewone jeans of short om tot een stijlvol, stoer of speels kledingstuk.

De spelden worden verkocht per setje van vier: twee eenvoudige clips om aan de binnenkant van het kledingstuk te bevestigen en twee “juweelclips” om de buitenste naden te verbergen. Ze bestaan in twee modellen (een plaatje of een broche), in twee kleuren (zilver- of goudkleurig) en in twee formaten (zodat ze op elke omslag passen). Met strassteentjes, parels, strikjes, email, dierenfiguurtjes…

clips 3

collage 1 clips

 

 

 

clips 4