Trend: felle make-upkleurtjes voor je haar!

474

14 NOVEMBER 2014 | Een beetje kleur vrolijkt de dag op, vooral als het de flashy roze, groene of blauwe lokken in je kapsel zijn waar alle ogen op gericht zijn. Leuk? Wij vinden van wel!

Het trucje met de gekleurde lokken is bij hipsters al langer gekend en zij kleuren hun haren letterlijk met krijt in. Leuk, maar het vraagt wat knoeiwerk en het uiteindelijke resultaat is niet waterbestendig. Jouw hippe kapsel spoelt letterlijk bij de eerste de beste regenbui gewoon weg!

Met Hairchalk van L’Oréal Professionel loop je geen risico op een onvoorziene kleurenramp. Hairchalk is geen  permanente of directe kleuring  maar wel een soort inkt om je haren letterlijk in te kleuren. De inkt loopt niet uit, is bestand tegen water en zorgt niet voor vlekken op kleding. Het wordt rechtstreeks op de haren aangebracht, een omslachtige ontkleuring is niet nodig! De kleur vervaagt na 2 tot 10 wasbeurten – naargelang de hoeveelheid en intensiteit van de inkt die je hebt aangebracht.  Hairchalk is verkrijgbaar in 5 hippe en opvallende tinten en 3 gesofisticeerde kleuren.

LP_Hairchalk_brune_visual

Zelf aanbrengen is helemaal niet moeilijk, maar als je het graag tot in de puntjes perfect wil dan kan je in een L’Oréal Professionnel kapsalon terecht voor een creatieve look. Kies bijvoorbeeld voor een vlecht van een felgekleurde lok, een gekleurde ombré of zelfs een French manicure-look voor je haren.

LP_Hairchalk_range_white

Voor een flesje Hairchalk en een envelop van 8 applicators betaal je 24 euro. Laat je de kapper jouw lokken inkleuren, dan betaal je voor een toepassing tussen de 5 en 15 euro.

Nina Tack