Trend: ‘slow cruisen’ naar een droombestemming vanuit Amsterdam!

103

11 JUNI 2014 | Hou je van cruisen maar mag het allemaal wat relaxter en gezapiger? Dan zijn de Slow Cruises van rederij Costa Cruises jou op het lijf geschreven. Denk: intieme cruisereizen voor wie van rust houdt, met een verrassende reisroute en meer tijd om prachtige steden te verkennen. En er is nog meer goed nieuws: er wordt gevaren vanuit de haven van Amsterdam! Handig, niet?

Costa Cruises is met de Costa neoRomantica – een kleiner en vooral intiemer schip – volledig mee met de ‘slow travel’-trend. Unieke en nieuwe vaarschema’s garanderen voldoende tijd om de bestemmingen onderweg grondig te verkennen, de Costa neoRomantica gaat hiervoor ook in elke haven langer voor anker.

Op 21 mei vertrok een eerste slow cruise vanuit Amsterdam en in de komende maanden volgen nog meerdere schitterende reizen. Droom je even mee?

DE BALTISCHE STEDEN

Cruises door de Oostzee leveren onvergetelijke herinneringen op. Steden als Stockholm, Helsinki en Talinn zijn stuk voor stuk topbestemmingen in Noord-Europa en een bezoek aan het schitterende St-Petersburg is de kers op de taart van een super slow cruise. De reizigers hebben twee dagen de tijd om de mooiste Russische stad te ontdekken, onder meer de zomerpaleizen van de tsaren en het wereldberoemde Hermitage Museum.

179235828

De reis duurt 13 dagen en de vertrekdata zijn 25 juni, 2 en 26 augustus.

EINDELIJK HET NOORDERLICHT ZIEN!

Hou je van ongeschonden en overrompelend natuurschoon en droom je ervan eindelijk het Noorderlicht te kunnen zien, mis dan de slow cruise naar de Noordkaap niet. De reisroute, door het Noorse fjordengebied, is fascinerend en de havens waar de Costa neoRomantica voor anker gaat zijn toppers van het toerisme in Noorwegen: Alesund, Trondheim, Bergen en de Geirangerfjord.

462837039

De reis duurt 13 dagen en de vertrekdata zijn 13 en 21 juli, 14 augustus.

GLETSJERS IN SPITSBERGEN

Op 7 juli zet de neoRomantica koers naar Spitsbergen, en dat belooft een fantastische cruisereis te worden. Spitsbergen is een eilandengroep in de Noordelijke IJszee, een imponerende gletsjerwereld om te bewonderen tijdens heldere nachten want de zon gaat hier tijdens de zomer niet onder. Voeg daarbij de reisroute naar het Hoge Noorden, waarbij je vaart door het Noorse fjordengebied, en je hebt een cruisereis uit de duizend!

147521333

De cruise duurt 14 dagen met vertrek op 7 juli.

Info: www.costacruises.be en bij jouw reisagent.

NINA TACK