Rugzaklabel Trublue begint meer en meer een vaste waarde te worden in ons straatbeeld. In Canada, de homebasis van het merk, is TruBlue al een enorme hype en nu springt de vonk ook over naar België en Nederland. In no time wist Trublue een stek in te palmen in de top 10 van best-verkochte rugzakmerken!

De donkere dagen komen er aan. Koud en nat. Belangrijk bij dit weer is dat je spullen goed beschermd blijven. TruBlue, een sterke canvas rugzak, biedt de oplossing. Ontworpen met het oog op gebruik in een land als Canada, waar machtige steden en ongerepte natuur hand in hand gaan, uitgedaagd door de extremen van de natuur, zijn de rugzakken van TruBlue geschikt voor elk uitje.

Anders dan de andere

De mooie extra bij TruBlue is dat je on top van het comfort en gebruiksgemak, ook met een fashion item op stap bent waar je mee gezien wil worden! De pure eenvoud, afgewerkt met subtiele details maken van de handige TruBlue-tas een echt fashionstatement, waar je ook bent.
TruBlue is ook anders dan de meeste andere backpacks, wat het succes kan verklaren. Zo zijn er geen ritssluitingen, wel handige koordjes. De rugzak is ook een echte lichtgewicht: met slechts 500 gram is het de beste oplossing om een niet nog zwaardere tas te moeten meezeulen. Handig is ook het aparte laptopvak en de zeer grote inhoudscapaciteit.

Kies zelf je extra details

Niet iedereen is hetzelfde, niet iedereen wil hetzelfde. Daarom dat het bij TruBlue ook mogelijk is voor extra details voor je backpack te kiezen met The Original+ modellen zodat hij 100% aansluit bij wat jij graag wil uitstralen! Want niet iedereen is hetzelfde.

TruBlue rugzakken zijn in de Benelux te koop via www.trublue1987.com of via de betere lederwarenwinkel.

Goed nieuws: wij mogen van TruBlue maar liefst 5 van deze geweldige rugzakken weggeven! Wil je kans maken om er één te winnen, geef dan het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan tot en met 17 december. Succes!

Wedstrijdvraag: Welk land is de homebasis van TruBlue?