De perfecte koffer pakken is geen sinecure. Het is vaak geen evidentie om kledingstukken te vinden die perfect in een koffer passen en er even perfect uitkomen. Daarom lanceert Zenggi een nieuwe lijn: TRVL DRSS, een collectie hyperlichte, milieuvriendelijke items die makkelijk te onderhouden en te combineren zijn.

Het Amsterdamse label ging op zoek naar de ultieme stof die onkreukbaar, licht en makkelijk wasbaar is en kwam uit bij een fijne, hoogwaardige Italiaanse jersey die ook nog eens 100% ecologisch is. Zenggi laat deze stof op maat fabriceren en bedrukken met eigen prints. TRVL DRSS predikt ook dip ‘n dry en wash ‘n wear. Elk stuk zit als gegoten zonder dat er een strijkijzer aan te pas hoeft te komen.

De collectie omvat een selectie van slimme basisstukken die makkelijk met elkaar te combineren zijn: perfect gesneden broeken, flatterende tops, elegante jurkjes en tijdloze rokjes. Stuk voor stuk items met een slimme snit, in een kleurenpalet dat bij elk huidtype past. En of je nu op zakenreis vertrekt of een snoepreisje plant, de collectie leent zich voor elk type reis.

Trouw aan haar mission statement houdt Marian Wigger het ook bij TRVL DRSS sober en strak, zonder overbodige franjes.

Meer items uit deze collectie kun je hier ontdekken.