Tweeten als je een Marc Jacobs wil!

81

7 AUGUSTUS 2014 | Goed nieuws: Marc Jacobs opent een Daisy pop-up shop in Amsterdam en het bijzondere is: je betaalt er niet met euro’s maar met tweets! Què?

Marc Jacobs Daisy Tweet Shop

WAT?

Er zullen in de Marc Jacobs’ Tweet Shop geen euro’s aan te pas komen. Daisy-fans (en even voor de niet-fans: Daisy is het iconische bloemenparfum van Marc Jacobs) betalen namelijk met hun geposte tweets met de hashtag #MJDaisyChainAMS.

De Tweet Shop heeft een social media-vriendelijke sfeer, met vanzelfsprekend Wi-Fi. Daarnaast is er een live Daisy photobooth en natuurlijk zijn er productdisplays met Marc Jacobs geuren, Marc Jacobs fashion items en accessoires om te gebruiken voor het tweeten. De beste tweet van het uur maakt kans op een Marc Jacobs fashion item, waaronder Marc Jacobs handtassen!

Om een item te ‘kopen’ in de Tweet Shop moeten Daisy-fans het volgende doen:
• Minimaal 1 tweet posten met de hashtag #MJDaisyChainAMS. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale Daisy Fotoset in de shop.
• In ruil voor jouw tweet ontvang je een gift variërend tussen een sample, product of fashion item. En wie weet dus een echte Marc by Marc Jacobs tas!

WAAR/WANNEER?
De Marc Jacobs Tweet Shop komt in de hoeketalage van de Bijenkorf, aan de Damzijde. Iedereen is welkom om de shop te bezoeken van donderdag 14 tot en met zondag 17 augustus.

WAAROM?
De winkel is een cadeautje aan Marc’s vele fans en is onze eerste retailonderneming in beauty waar je alleen kunt betalen met een ‘sociale valuta’.
Het eerste zaadje werd geplant op 2 augustus, toen het Daisy Marc Jacobs streetteam in het centrum van Amsterdam was. Om de zomer in de stad te vieren, werden duizenden (gratis) ‘daisies’ uitgedeeld met daaraan een Daisy-geurend #MJDaisyChainAMS-kaartje.

Meer weten? Bekijk dan dit filmpje!

NINA TACK