Vertrek je binnenkort op vakantie of kies je voor een gezellige staycation? Dan zijn er enkele stappen die je best onderneemt om met volle teugen van je goedverdiende rust te genieten. Wij maakten deze handige checklist voor jou!

Eerst water, de rest komt later

Wie op reis gaat, zoekt vaak tropische tempraturen op. En terecht, als je de zon op je huid voelt, ben je meteen een pak vrolijker. Maar al die uren in de zon, is niet altijd gezond voor je huid en haar. Daarom is het belangrijk om voldoende water te drinken. Hier vind je alvast een pak tips om meet water te drinken.

De perfecte bikini

Vakantie betekent ook: swimsuitseason. Tijd dus om op zoek te gaan naar de perfecte bikini om deze zomer mee te pronken. Maar dé perfecte bikini kiezen, vergt toch wat meer moeite dan we denken. Een goede bikini zet het mooiste van ons lichaam in de verf en verdoezelt onze onzekerheden. Na het lezen van deze tips weet jij precies naar welk model je op zoek moet gaan.

Girls at the pool

Rapunzel, Rapunzel

Als je je huid tijdens de zomer wil beschermen, hebben wij 1 woord voor jou: smeren! Zonnecrème, aftersun, en vochtinbrengende nachtcrème. Maar niet enkel onze huid moet tijdens de warme zomerdagen beschermd worden. Ook onze haren kunnen wel wat extra zorg gebruiken. Want zo’n dagje strand is slechter voor haar dan je denkt. De zon zorgt ervoor dat het droog wordt en het chloor- en zeewater tasten de glans aan en maken het breekbaar. Maar geen nood! Hier lees je hoe je jouw haardos kan beschermen.

Geen panda eyes

Hoge temperaturen en dus zorg je maar dat je make-up summerproof blijft. Uitlopende eyeliner (daar is de panda-look) of smeltende foundation is wel het laatste wat je nodig hebt om er stralend uit te zien in de zon. Ziehier 8 tips waarmee ook je make-up de warme dagen overleeft.

Geniet van de zomer!