14 februari is dé dag om als koppel samen de bloemetjes buiten te zetten en van elkaars gezelschap te genieten. Valentijn wordt dit jaar echter serieus gehypothekeerd, maar niet als het van An De May en Mariska Blommaert afhangt. Deze twee sterke vrouwen sloegen de handen in elkaar met hun gezamenlijke missie: Valentijn redden van corona!  

An van butterflymoments.be en Mariska van buitengewoonanders.be leerden elkaar op een heel originele manier kennen. “In 2017 daagde ik Mariska uit om 24 u van leven te switchen. Zij stapte in mijn vrijgezellenleven ik trok in bij haar warme gezin. Dat was een waanzinnig avontuur”, blikt An terug. An regelde voor Mariska een afspraakje met Sven. Sven nam haar mee naar de Sinkenfoor, terwijl An genoot van een typische vrijdagavond in het gezin van Mariska. Achteraf bleken Sven en An de ideale match te zijn en intussen zijn ze al drie jaar samen.

Cupido moet dus niet meer langskomen bij Mariska en An, maar samen werkten ze nu wel aan Box Zoekt Koppel. Box zoekt koppel bevat vier liefdesavonturen om in het comfort van je eigen thuis, 100 % coronaproof, de belangrijkste liefdesdag van het jaar samen te vieren. Out of the box opdrachten met een dubbele laag die bijzondere liefdesmomenten creëren en die je vooral op een andere manier naar elkaar laten kijken. “Mijn motto is: ‘maak elk moment buitengewoon’, zo ook Valentijn waar heel wat mensen afhaken omwille van de commerciële invalshoek”, vertelt Mariska. “Maar Valentijn zou los van de pralines en bloemen ook een moment van verbinding moeten zijn. Een moment waarop je de vlinders weer in de buik voelt. Een moment waarop je elkaar bekijkt door een andere bril dan in de dagelijkse ratrace. Benader Valentijn vooral authentiek.”

Valentijnsbox Box zoekt Koppel kost € 49 (incl. BTW) en kan besteld worden via www.butterflymoments.be/product/boxzoektkoppel.