Ruil jouw oude zetel voor een paar coole sneakers

75

Het is lente en dus opnieuw tijd om te bewegen! We hebben de hele winter in onze zetel gehangen en daar moeten we nu komaf mee maken. Je kan bijvoorbeeld beginnen met de Couch Converter van Vittel. Daarvoor moet je  jouw zetel, hups, de deur uit te gooien. In ruil daarvoor ontvang je een paar handgemaakte, exclusieve sneakers van Vittel die gemaakt werden uit de stof van jouw verbannen zetel.

Drie maanden na de start van het nieuwe jaar ligt Blue Monday ver achter ons en is de lente op slechts enkele dagen voor ons. Geen beter moment dus om opnieuw aan de slag te gaan met onze goede voornemens. Met deze Couch Converter, waarbij je je zetel omruilt voor een paar sneakers, wil Vittel al de eerste aanzet geven. Daarmee hoopt Vittel dat we een actievere levensstijl zullen aannemen en niet de hele tijd meer zitten.

Inschrijven?
Je kan je nog inschrijven op  www.vittelcouchconverter.com tot en met 29 maart. Naast de eigen gegevens moet je een duidelijke foto van de stof van de sofa uploaden. Vittel neemt vervolgens contact met je op voor de overdracht van de stof als je bij de 50 gelukkigen bent. Eenmaal de stof is aangekomen bij de designers van de sneakers, gaan deze hiermee de slag om ten laatste acht weken later een uniek paar te kunnen afleveren.

 

Sneakers